loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

VOOR EN DOOR
LIEFHEBBERS

ONE-STOP SHOP

Hoe gaat uw auto stallen bij Car Storage Haarlem eigenlijk? Bij het stallen van uw auto inspecteren wij samen met u het voertuig zodat u en wij precies weten hoe de auto de stalling in gaat. Wij noteren voor u belangrijke zaken zoals: geldigheid APK, bandenspanning en oliepeil.

Content Image 1

Maak kennis met
uw auto
Liefhebbers

Mocht u een paar maanden later de auto willen gaan rijden kunnen wij u precies vertellen wat de staat van uw auto is. Afhankelijk van het storage pakket wat u afneemt verzorgen wij ook een periodieke road-check, het op spanning houden van de accu en een autohoes.

Gallery Image 0
Pieter Bos
Gallery Image 0
Pieter Bos

Daarom kiest u
voor Car Storage haarlem

Wij garanderen in onze stalling een constante temperatuur en luchtkwaliteit. Uw auto wordt 24/7 bewaakt middels de modernste beveiligingsmaatregelen en wij kunnen desgewenst uw auto op elke locatie brengen en ophalen, zodat u zoveel mogelijk van uw vrije tijd kan genieten van het rijden in uw auto.

  • Stallingsruimte

    2.000 m2

  • Extra diensten

    10

  • Beveiliging

    24/7

Content Image 4

onze klanten liegen er niet om

TEVREDEN!

Erg tevreden met de service van Car Storage bij onze zoektocht naar een auto uit Duitsland. Ze hebben geholpen bij de zoektocht naar een geschikte auto en hebben daarna alles geregeld van aankoopkeuring, transport en alle zaken rondom import. Ook nog tuning verzorgd en wij zijn dan ook heel erg blij met onze nieuwe auto!

- Boudewijn
Top service !

Wij zijn heel tevreden met de voorlichting en service van Carstorage Haarlem. Kundig en zeer vriendelijk team dat onze camper heeft voorzien van een alarminstallatie. Denken goed mee, wat heel prettig is!

- Karin
AANRADER !

Niet alleen is de service geweldig, de kwaliteit van hun dienstverlening staat buiten kijf. Nadeel voor hen is dat ik nu met al mijn autovragen bij ze aanklop ;)

- Perry
down-arrow.svg
down-arrow.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website